HTML doboz

Leírás

Why do you love fishing? Because its there. Same reason you do. Get away from the old lady. Because it loves me! I don't "like" it. It's part of me and who I am. I't like explaining why I like my right arm. Főleg pergető horgászatról adom közre saját írásaimat.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Horgászati észosztó egyéb elmebetegeknek.

2013.01.26. 15:01 szimix

Szeles fohász (2013.01.18.)

Címkék: blog érdekes fotó horgász kritika élet kultúra humor magyarország tudomány gondolat írás kérdés élmény víz folyó part barát érzés boldog fogás felel perget

Hóbuckákat épít a szél, majd letépi a kapucnimat. Botorkálok a keréknyomokat ellepő dunyhában, olyan fehér minden, hogy néha éppen csak orra nem bukom. Életnek alig van nyoma, igaz, nem is látok a szemembe vágódó pelyhektől. Néha hallom a bokrokból a feketerigók civódását, és a libák gágognak a ködben, amint a leszállópályát jelölik maguknak. Nekem sem ártana egy iránytű, mielőtt belesétálok a tóba, ha egyáltalán eltalálok odáig, szerencsére a kutyám ott szaladgál körülöttem, majd kiment, ha bajba kerülnék.  Töröm tehát a havat, és egyszer csak, TADAM!! megpillantom a nyílt vizet, lehet horgászni! Ez az, már alig várom, hogy kijöhessek, biztosan nem vagyok egyedül a kívánságommal. A parti sávba ugyan összetolta a szél a havas kását, de előtte ott hullámzik a tó! Karácsony óta várja a csukázó műlegyes botom, hogy bevessem, eddig még nem próbált módon remélve a csíkos bandita megfogását. A természet mintha ellenem esküdött volna, már épp befagyott minden, titokban már próbálgattam a jégpáncél teherbírását, és már csak a hivatalos főbólintásra várva, hogy rá lehessen menni, erre tessék! olvadni kezdett minden. Azért mégiscsak tél van, a teremburáját, tessék fagyni rendesen!, vagy olvadni, nekem mindegy, de könyörgöm, döntsük már el végre!

szel_foh_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://totum.blog.hu/api/trackback/id/tr245045065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása