HTML doboz

Leírás

Why do you love fishing? Because its there. Same reason you do. Get away from the old lady. Because it loves me! I don't "like" it. It's part of me and who I am. I't like explaining why I like my right arm. Főleg pergető horgászatról adom közre saját írásaimat.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Horgászati észosztó egyéb elmebetegeknek.

2018.11.07. 11:55 szimix

Vékony jég

Egyszer csak lett ide egy tó. Nem nagy, és pláne nem vad víz. Nincsenek kapitális halai, viszont a szokásoshoz képest szigorúak a szabályok. Városi a környezet, néha nagy a zaj, sokszor keresztezzük a nem horgászók útját. Bárki, aki itt perget, garantáltan bajba kerül. Otthon, a munkahelyén, a megbízóinál, bárhol, ahol nagyon várják. Többnyire nem pénztárca kímélő, hacsak valaki nem eleve az UL-pergető szekcióból érkezik, és már megvan kb minden felszerelése, ami ide kellhet. De még ha úgy is érzed, hogy mindened IS van már, úgyis fogsz új vackokat venni, szóval fizetsz, mint a katonatiszt. Addiktív. Pár itt eltöltött peca után, mi másra tudsz gondolni, ha épp nem vagy itt, hogy mielőbb visszagyere?! Azon töprengsz, melyik sarkáról állj neki legközelebb, mi legyen a módszer, a csali, amivel sikert érhetsz el. Finomítasz, aztán jön a nano. De közben nőnek a süllők, nagy csalikra is odavágnak a fekák, szóval a felső mérettartományt sem hanyagolhatod el. Rájössz, hogy léggyel is lehet, a franc egye meg. Egyre másra fogod a szebbnél-szebbeket, és folyamatosan látod, hogy mások is gyönyörű halakat posztolnak.

Elvesztél, véged van. Olvad alattad a mindennapokat alátámasztó vékony jég, irány a pokol, neked már annyi.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://totum.blog.hu/api/trackback/id/tr2714358065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása