Horgászati észosztó egyéb elmebetegeknek.

2020.05.05. 19:18 szimix

A béke szigete

Évek óta ugyanabban a kikötőben pocsékolom az időt, különféle hajókkal. Először egy nagy vizibiciklit vettem, amiről remekül lehetett műlegyezni - soha sem tettem, aztán volt csónakom, bútorszállítóm, felfújható kajakom, vitorlások, és most egy pedállal hajtható kajak. Évek óta ugyanott kötök ki, megideologizáltam magamnak, hogy az nekem miért is jó, így aztán ott a legjobb. Amúgy a kikötő olcsó, és mvel elég vaczak is, plusz a karavánról tudjuk, hogy halad, előbb-utóbb el lesz bontva ez is. Megeszi a mutyi, könnyen lehet. Mindegy, ez most nem ide tartozik. Csak nem tudtam megállni, #kurvafidesz. Ez egyébként Dini barátom kedvenc szavajárása (miközben közösen az összes többit is paralell szidjuk), mindent erre vezet-vezetünk vissza : ) Nem jön a hal? KF. Beleesik a napszemüveg a fejéről a vízbe (mert egy bfék)? KF! És így tovább. De hogy jön ez ide?! Jogos, máris kibontom.

Szóval, áll a kajak a megszokott helyén, épp a május elsejei első pörgettyűzésből jövök vissza, vagy 5 órát pedáloztam a majdnem semmiért. A valami az mégis benne, hogy lassan duzzadnak a combjaim, hiába, nehéz darabot választottam, masszív, két fős, de egyedül kemény. Nem baj, majd fejlődök. Viszont mivel kutyára elfáradtam, fújt a szél is, mint a disznó, nem ponyváztam le a jószágot. A fa evezőt azért kivettem belőle, az nagyon látszott, de a mentőmellény, kis merítő, pár apróság a zsebekben benne maradt. Másnap reggel megyek vissza (nem hetekkel később, hanem kb 10 órán belül, egy éjszakával közben), és nincs merítő, a pontyos csalik a zsebekből hiányoznak, a dobozos fröccseimet kivették! (ezt az egyet mondjuk el tudom fogadni). Morogtam, volt benne ..., valamint *&@, és társai, ez van. Közben, ahogy jövök megyek, az egyik csónakban megpillantottam a barátom nevét, elérhetőségét egy oldalfalra pingálva, ahogyan az elő van írva. Máris hívtam és egy jót panaszkodva egymásnak elmeséltem a sztorit. Snitt. 

Pár napra ő hív. Imrém! Ezek a pitiáner alakok! Este bent felejtem a H bójákat a csónakban, másnap megyek ki, és a tó közepén vettem észre, hogy hiányoznak, majdnem abba is hagytam a pecát aznapra, egy szemetesből kikukázott vírusos pet palack mentette meg a napot. Ezek a szemetek! KF! Ezek mindent elvisznek, ami mozdítható, még ha nem is kell. És így tovább, nem írom a le a sok kedveset, amit mondtunk a feltételezett elkövetőről, de eltartott egy darabig...Egyszer csak elhallgat. Aztán hogyaszondja: Nehogymár! Hát itt van a bólya a pad alatt... Refrén: úgy van! #kurvafidesz : )))

 

komment

süti beállítások módosítása